ABOUT MBS

Een aantal jaar geleden heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te starten met één simpele reden; ik wil mensen helpen. Dit doe ik momenteel ook als gymdocent op het Speciaal Voortgezet Onderwijs waar ik kinderen begeleid met een cluster 4 indicatie waaronder autisme, pdd nos, ADHD en gedragsproblemen. Een gezonde en actieve leefstijl staan bij mij hoog in het vaandel en ik wil andere inspireren om ook goed voor hun lichaam te zorgen.

Werken met voeding en trainingsschema’s is voor de korte termijn een goede oplossing, echter kwam ik tot de conclusie dat wanneer iemand zijn doelstelling wil bereiken, het coachen op gedragsverandering centraal moet staan.

WAAROM TRAINEN BIJ MBS

De motivatie vinden om je constant te blijven focussen en je doel te bereiken kan behoorlijk lastig zijn. Daarom is het belangrijk dat wij samen gaan kijken naar een realistisch einddoel en maken in overleg een duidelijk plan. Voedingsschema’s moeten goed vol te houden zijn en de trainingen leuk en afwisselend blijven zodat dit traject op een prettige manier een definitieve verandering teweeg brengt. Vaste patronen zijn lastig te doorbreken en de weg daar naar toe zal niet altijd gemakkelijk zijn. Het zal een proces worden van vallen en opstaan waar ik als personal trainer klaar zal staan om een helpende hand te bieden. Ik durf de uitdaging aan, u ook?

 

Maak dan snel een afspraak!

 

 

Mark Bouwan Sports Tel: 0624984360 Email: markyourgoal@markbouwmansports.com